• Ralph Ellison En terwijl het ijs smolt om een vloed te vormen waarin ik dreigde te verdrinken, werd ik op een middag wakker om te ontdekken dat mijn eerste noordelijke winter was begonnen.
  Origineel: And while the ice was melting to form a flood in which I threatened to drown I awoke one afternoon to find that my first northern winter had set.
  Bron: Invisible Man (2010) 271
  Ralph Ellison
  Amerikaanse schrijver en essayist 1914-1994
  Ralph Ellison
  - +
   0
Ralph Ellison - En terwijl het ijs smolt om een vloed te vormen waarin ik dreigde te verdrinken, werd ik op een middag wakker om te ontdekken dat mijn eerste noordelijke winter was begonnen.
En terwijl het ijs smolt om een vloed te vormen waarin ik dreigde te verdrinken, werd ik op een middag wakker om te ontdekken dat mijn eerste noordelijke winter was begonnen. van : Ralph Ellison
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
hills-sunrise En terwijl het ijs smolt om een vloed te vormen waarin ik dreigde te verdrinken, werd ik op een middag wakker om te ontdekken dat mijn eerste noordelijke winter was begonnen.
- Ralph Ellison Citaten.NET