• Richard Dawkins Religie is in staat om mensen tot zo'n gevaarlijke dwaasheid te leiden dat ik het geloof kwalificeer als een vorm van een geestesziekte.
  Origineel: Religion is capable of driving people to such dangerous folly that faith seems to me to qualify as a kind of mental illness.
  Bron: The Selfish Gene (1976)
  Richard Dawkins
  Brits etholoog, evolutiebioloog en populair-wetenschappelijk schrijver. 1941-
  Richard Dawkins
  - +
  +3
Richard Dawkins - Religie is in staat om mensen tot zo'n gevaarlijke dwaasheid te leiden dat ik het geloof kwalificeer als een vorm van een geestesziekte.
Religie is in staat om mensen tot zo'n gevaarlijke dwaasheid te leiden dat ik het geloof kwalificeer als een vorm van een geestesziekte. van : Richard Dawkins
X
straat-stad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
straat-stad Religie is in staat om mensen tot zo'n gevaarlijke dwaasheid te leiden dat ik het geloof kwalificeer als een vorm van een geestesziekte.
- Richard Dawkins Citaten.NET