• Salman Rushdie Het probleem van India blijkt het probleem van de wereld te zijn. Wat er in India is gebeurd, is gebeurd in Gods naam. De naam van het probleem is God.
    Origineel: India’s problem turns out to be the world’s problem. What happened in India has happened in God’s name. The problem’s name is God.
    Bron: The Guardian 09-03-2002, Religion, as ever, is the poison in India's blood by Salman Rushdie
    Salman Rushdie
    In Indië geboren, Brits romanschrijver 1948-
    - +
     0
Laden...
Salman Rushdie - Het probleem van India blijkt het probleem van de wereld te zijn. Wat er in India is gebeurd, is gebeurd in Gods naam. De naam van het probleem is God.
Het probleem van India blijkt het probleem van de wereld te zijn. Wat er in India is gebeurd, is gebeurd in Gods naam. De naam van het probleem is God. van : Salman Rushdie
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Het probleem van India blijkt het probleem van de wereld te zijn. Wat er in India is gebeurd, is gebeurd in Gods naam. De naam van het probleem is God.
- Salman Rushdie Citaten.NET