• Sebastian Faulks Ik vermoed dat ieder van ons een groots moment in het leven kan hebben, een maand, een week, een jaar, waarin we het meest volledig zijn zoals we zouden moeten zijn.
    Origineel: I suppose that each of us may have a great moment in our life, a month, a week, a year, when we are most fully what we are meant to be.
    Bron: toegeschreven
    Sebastian Faulks
    Engels journalist en schrijver 1953-
    Sebastian Faulks
    - +
     0
Laden...
Sebastian Faulks - Ik vermoed dat ieder van ons een groots moment in het leven kan hebben, een maand, een week, een jaar, waarin we het meest volledig zijn zoals we zouden moeten zijn.
Ik vermoed dat ieder van ons een groots moment in het leven kan hebben, een maand, een week, een jaar, waarin we het meest volledig zijn zoals we zouden moeten zijn. van : Sebastian Faulks
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
river-forest Ik vermoed dat ieder van ons een groots moment in het leven kan hebben, een maand, een week, een jaar, waarin we het meest volledig zijn zoals we zouden moeten zijn.
- Sebastian Faulks Citaten.NET