• Sidney Smith Het huwelijk lijkt op een schaar, waarvan de beide delen zo aaneengevoegd zijn dat ze niet kunnen worden gescheiden; die dik-wijls in tegenovergestelde richtingen bewegen, maar altijd iedereen straffen die tussen hen in komt.
    Origineel: Did you ever hear my definition of marriage? It is, that it resembles a pair of shears, so joined that they can not be separated; often moving in opposite directions, yet always punishing anyone who comes between them.
    Bron: Lady Holland's Memoir (1855) Vol. I, ch. 11
    Sidney Smith
    Engels dichter 1771-1800
    Sidney Smith
    - +
    +28
Sidney Smith - Het huwelijk lijkt op een schaar, waarvan de beide delen zo aaneengevoegd zijn dat ze niet kunnen worden gescheiden; die dik-wijls in tegenovergestelde richtingen bewegen, maar altijd iedereen straffen die tussen hen in komt.
Het huwelijk lijkt op een schaar, waarvan de beide delen zo aaneengevoegd zijn dat ze niet kunnen worden gescheiden; die dik-wijls in tegenovergestelde richtingen bewegen, maar altijd iedereen straffen die tussen hen in komt. van : Sidney Smith
X
rain-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rain-drops Het huwelijk lijkt op een schaar, waarvan de beide delen zo aaneengevoegd zijn dat ze niet kunnen worden gescheiden; die dik-wijls in tegenovergestelde richtingen bewegen, maar altijd iedereen straffen die tussen hen in komt.
- Sidney Smith Citaten.NET