• Stefan Zweig Op de dag dat ik mijn paspoort verloor, ontdekte ik op mijn achtenvijftigste, dat men meer met zijn thuisland verliest dan een stuk omgrensde aarde.
  Origineel: Am Tage, da ich meinen Pass verlor, entdeckte ich mit achtundf├╝nfzig Jahren, dass man mit seiner Heimat mehr verliert als einen Fleck umgrenzter Erde.
  Bron: De wereld van gisteren (1942)
  Stefan Zweig
  Oostenrijkse schrijver en journalist 1881-1942
  Stefan Zweig
  - +
  +1
Stefan Zweig - Op de dag dat ik mijn paspoort verloor, ontdekte ik op mijn achtenvijftigste, dat men meer met zijn thuisland verliest dan een stuk omgrensde aarde.
Op de dag dat ik mijn paspoort verloor, ontdekte ik op mijn achtenvijftigste, dat men meer met zijn thuisland verliest dan een stuk omgrensde aarde. van : Stefan Zweig
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars Op de dag dat ik mijn paspoort verloor, ontdekte ik op mijn achtenvijftigste, dat men meer met zijn thuisland verliest dan een stuk omgrensde aarde.
- Stefan Zweig Citaten.NET