• Tim O'Brien Mijn leven vertelt verhalen. Ik geloof in verhalen, in hun ongelooflijke kracht om mensen in leven te houden, om de levenden levend te houden, en de doden.
  Origineel: My life is storytelling. I believe in stories, in their incredible power to keep people alive, to keep the living alive, and the dead.
  Tim O'Brien
  Amerikaans schrijver 1946-
  Tim O'Brien
  - +
  +1
Laden...
Tim O'Brien - Mijn leven vertelt verhalen. Ik geloof in verhalen, in hun ongelooflijke kracht om mensen in leven te houden, om de levenden levend te houden, en de doden.
Mijn leven vertelt verhalen. Ik geloof in verhalen, in hun ongelooflijke kracht om mensen in leven te houden, om de levenden levend te houden, en de doden. van : Tim O'Brien
X
purple-flower black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
purple-flower Mijn leven vertelt verhalen. Ik geloof in verhalen, in hun ongelooflijke kracht om mensen in leven te houden, om de levenden levend te houden, en de doden.
- Tim O'Brien Citaten.NET