• Toni Morrison Er is een verschil tussen schrijven voor de kost en schrijven voor het leven. Als je schrijft voor de kost, maak je enorme compromissen .... Als je schrijft voor het leven, zul je hard werken; je zult doen wat eerlijk is, niet wat loont.
    Origineel: There's a difference between writing for a living and writing for life. If you write for a living, you make enormous compromises.... If you write for life, you'll work hard; you'll do what's honest, not what pays.
    Toni Morrison
    Amerikaans schrijfster en Nobelprijswinnares Literatuur (1993) 1931-2019
    Toni Morrison
    - +
    +3
Toni Morrison - Er is een verschil tussen schrijven voor de kost en schrijven voor het leven. Als je schrijft voor de kost, maak je enorme compromissen .... Als je schrijft voor het leven, zul je hard werken; je zult doen wat eerlijk is, niet wat loont.
Er is een verschil tussen schrijven voor de kost en schrijven voor het leven. Als je schrijft voor de kost, maak je enorme compromissen .... Als je schrijft voor het leven, zul je hard werken; je zult doen wat eerlijk is, niet wat loont. van : Toni Morrison
X
rain-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rain-drops Er is een verschil tussen schrijven voor de kost en schrijven voor het leven. Als je schrijft voor de kost, maak je enorme compromissen .... Als je schrijft voor het leven, zul je hard werken; je zult doen wat eerlijk is, niet wat loont.
- Toni Morrison Citaten.NET