• Umberto Eco Ik heb een goed geheugen. Maar ik zou geïnteresseerd zijn in het geheugen, zelfs als ik een slecht geheugen had, omdat ik geloof dat geheugen onze ziel is. Als we ons geheugen volledig verliezen, zijn we zonder ziel.
    Origineel: I have a good memory. But I would be interested in memory even if I had a bad memory, because I believe that memory is our soul. If we lose our memory completely, we are without a soul.
    Bron: Interview met Chris Wallace November 2, 2015. Voor de volledige tekst zie:: www.interviewmagazine.com
    Umberto Eco
    Italiaans schrijver en criticus 1932-2016
    - +
    +1
Umberto Eco - Ik heb een goed geheugen. Maar ik zou geïnteresseerd zijn in het geheugen, zelfs als ik een slecht geheugen had, omdat ik geloof dat geheugen onze ziel is. Als we ons geheugen volledig verliezen, zijn we zonder ziel.
Ik heb een goed geheugen. Maar ik zou geïnteresseerd zijn in het geheugen, zelfs als ik een slecht geheugen had, omdat ik geloof dat geheugen onze ziel is. Als we ons geheugen volledig verliezen, zijn we zonder ziel. van : Umberto Eco
X
black-road forest hills-sunrise lake-forest mountains-with-lake plant-drops purple-flower river-forest road-with-clouds sky-stars straat-stad sun-over-waterfall yellow-wheat z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
black-road Ik heb een goed geheugen. Maar ik zou geïnteresseerd zijn in het geheugen, zelfs als ik een slecht geheugen had, omdat ik geloof dat geheugen onze ziel is. Als we ons geheugen volledig verliezen, zijn we zonder ziel.
- Umberto Eco Citaten.NET