• Upton Sinclair Het eerste dat voortkomt uit de studie van welke religie dan ook, oud of modern, is dat ze gebaseerd is op angst, eruit geboren, erdoor gevoed wordt en dat ze de bron onderhoudt waaruit haar voeding voortkomt.
  Origineel: The first thing brought forth by the study of any religion, ancient or modern, is that it is based upon Fear, born of it, fed by it — and that it cultivates the source from which its nourishment is derived.
  Bron: The Profits of Religion (2005) 24
  Upton Sinclair
  Amerikaans auteur 1878-1968
  Upton Sinclair
  - +
   0
Upton Sinclair - Het eerste dat voortkomt uit de studie van welke religie dan ook, oud of modern, is dat ze gebaseerd is op angst, eruit geboren, erdoor gevoed wordt en dat ze de bron onderhoudt waaruit haar voeding voortkomt.
Het eerste dat voortkomt uit de studie van welke religie dan ook, oud of modern, is dat ze gebaseerd is op angst, eruit geboren, erdoor gevoed wordt en dat ze de bron onderhoudt waaruit haar voeding voortkomt. van : Upton Sinclair
X
purple-flower black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
purple-flower Het eerste dat voortkomt uit de studie van welke religie dan ook, oud of modern, is dat ze gebaseerd is op angst, eruit geboren, erdoor gevoed wordt en dat ze de bron onderhoudt waaruit haar voeding voortkomt.
- Upton Sinclair Citaten.NET