• Victor Hugo Sociale problemen overstijgen grenzen. De wonden van het menselijk ras, die grote wonden die de gehele aarde bedekken, stoppen niet bij de blauwe of rode lijnen die op de wereldkaart zijn terug te vinden.
  Origineel: Les problèmes sociaux dépassent les frontières. Les plaies du genre humain, ces larges plaies qui couvrent le globe, ne s'arrêtent point aux lignes bleues ou rouges tracées sur la mappemonde.
  Bron: Brief naar M. Daelli 1862
  Victor Hugo
  Frans schrijver 1802-1885
  Victor Hugo
  - +
  +2
Laden...
Victor Hugo - Sociale problemen overstijgen grenzen. De wonden van het menselijk ras, die grote wonden die de gehele aarde bedekken, stoppen niet bij de blauwe of rode lijnen die op de wereldkaart zijn terug te vinden.
Sociale problemen overstijgen grenzen. De wonden van het menselijk ras, die grote wonden die de gehele aarde bedekken, stoppen niet bij de blauwe of rode lijnen die op de wereldkaart zijn terug te vinden. van : Victor Hugo
X
purple-flower black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
purple-flower Sociale problemen overstijgen grenzen. De wonden van het menselijk ras, die grote wonden die de gehele aarde bedekken, stoppen niet bij de blauwe of rode lijnen die op de wereldkaart zijn terug te vinden.
- Victor Hugo Citaten.NET