• Wilhelm Busch Hoewel de wereld, om zo te zeggen, soms een beetje gebrekkig is, zal deze de komende dagen waarschijnlijk niet worden afgeschaft. Zolang je hart en ogen open zijn om van het mooie te genieten, kun je met plezier hopen dat de wereld ook zal bestaan.
    Origineel: Obgleich die Welt ja, so zu sagen, Wohl manchmal etwas mangelhaft, Wird sie doch in den nächsten Tagen Vermutlich noch nicht abgeschafft. So lange Herz und Auge offen, Um sich am Schönen zu erfreun, So lange, darf man freudig hoffen, Wird auch die Welt vorhanden sein.
    Bron: Briefe. An Josef Peter, 1907
    Wilhelm Busch
    Duits schilder en dichter 1832-1908
    - +
     0
Laden...
Wilhelm Busch - Hoewel de wereld, om zo te zeggen, soms een beetje gebrekkig is, zal deze de komende dagen waarschijnlijk niet worden afgeschaft.  Zolang je hart en ogen open zijn om van het mooie te genieten, kun je met plezier hopen dat de wereld ook zal bestaan.
Hoewel de wereld, om zo te zeggen, soms een beetje gebrekkig is, zal deze de komende dagen waarschijnlijk niet worden afgeschaft. Zolang je hart en ogen open zijn om van het mooie te genieten, kun je met plezier hopen dat de wereld ook zal bestaan. van : Wilhelm Busch
X
plant-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
plant-drops Hoewel de wereld, om zo te zeggen, soms een beetje gebrekkig is, zal deze de komende dagen waarschijnlijk niet worden afgeschaft. Zolang je hart en ogen open zijn om van het mooie te genieten, kun je met plezier hopen dat de wereld ook zal bestaan.
- Wilhelm Busch Citaten.NET