• Wilhelm Busch Alleen wiskunde biedt zekerheid. Maar helaas raakt het alleen de bovenste laag van de dingen. Iedereen die ooit diepe verbazing over de wereld heeft gevoeld, wil meer. Die filosofeert, en wat hij ook zegt, hij gelooft.
    Origineel: Gewißheit gibt allein die Mathematik. Aber leider streift sie nur den Oberrock der Dinge. Wer je ein gründliches Erstaunen über die Welt empfunden, will mehr. Er philosophiert – und was er auch sagen mag – er glaubt.
    Bron: Briefe. 1841-1892. An Maria Anderson
    Wilhelm Busch
    Duits schilder en dichter 1832-1908
    - +
     0
Laden...
Wilhelm Busch - Alleen wiskunde biedt zekerheid. Maar helaas raakt het alleen de bovenste laag van de dingen. Iedereen die ooit diepe verbazing over de wereld heeft gevoeld, wil meer. Die filosofeert, en wat hij ook zegt, hij gelooft.
Alleen wiskunde biedt zekerheid. Maar helaas raakt het alleen de bovenste laag van de dingen. Iedereen die ooit diepe verbazing over de wereld heeft gevoeld, wil meer. Die filosofeert, en wat hij ook zegt, hij gelooft. van : Wilhelm Busch
X
sky-stars black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
sky-stars Alleen wiskunde biedt zekerheid. Maar helaas raakt het alleen de bovenste laag van de dingen. Iedereen die ooit diepe verbazing over de wereld heeft gevoeld, wil meer. Die filosofeert, en wat hij ook zegt, hij gelooft.
- Wilhelm Busch Citaten.NET