• Wilhelm Busch Kinderen geloven, net als iedereen die dicht bij de natuur staat, in het leven dat doorgaat, wat er ook gebeurt, en ze zullen gelijk krijgen.
    Origineel: Kinder, wie alle, die der Natur noch näher stehen, glauben ans Weiterleben, es komme, was da wolle, und sie werden schon recht haben.
    Bron: Aphorismen, Reime und Sinnsprüche
    Wilhelm Busch
    Duits schilder en dichter 1832-1908
    - +
     0
Laden...
Wilhelm Busch - Kinderen geloven, net als iedereen die dicht bij de natuur staat, in het leven dat doorgaat, wat er ook gebeurt, en ze zullen gelijk krijgen.
Kinderen geloven, net als iedereen die dicht bij de natuur staat, in het leven dat doorgaat, wat er ook gebeurt, en ze zullen gelijk krijgen. van : Wilhelm Busch
X
z-love-small-hearts black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-small-hearts Kinderen geloven, net als iedereen die dicht bij de natuur staat, in het leven dat doorgaat, wat er ook gebeurt, en ze zullen gelijk krijgen.
- Wilhelm Busch Citaten.NET