• Willa Cather Menselijke relaties zijn de tragische noodzaak van het menselijk leven; dat ze nooit helemaal bevredigend kunnen worden, dat elk ego de helft van de tijd gretig ernaar op zoek is, en de andere helft van de tijd ervan wegtrekt.
    Origineel: Human relationships are the tragic necessity of human life; that they can never be wholly satisfactory, that every ego is half the time greedily seeking them, and half the time pulling away from them.
    Bron: My Mortal Enemy (2011) 18
    Willa Cather
    Amerikaans schrijfster 1873-1947
    Willa Cather
    - +
    +1
Laden...
Willa Cather - Menselijke relaties zijn de tragische noodzaak van het menselijk leven; dat ze nooit helemaal bevredigend kunnen worden, dat elk ego de helft van de tijd gretig ernaar op zoek is, en de andere helft van de tijd ervan wegtrekt.
Menselijke relaties zijn de tragische noodzaak van het menselijk leven; dat ze nooit helemaal bevredigend kunnen worden, dat elk ego de helft van de tijd gretig ernaar op zoek is, en de andere helft van de tijd ervan wegtrekt. van : Willa Cather
X
straat-stad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
straat-stad Menselijke relaties zijn de tragische noodzaak van het menselijk leven; dat ze nooit helemaal bevredigend kunnen worden, dat elk ego de helft van de tijd gretig ernaar op zoek is, en de andere helft van de tijd ervan wegtrekt.
- Willa Cather Citaten.NET