• William Burroughs In mijn ogen zijn kunstenaars de echte architecten van verandering, en niet de politieke wetgevers die achteraf verandering doorvoeren.
    Origineel: Artists to my mind are the real architects of change, and not the political legislators who implement change after the fact.
    William Burroughs
    Amerikaans schrijver 1914-1997
    - +
     0
Laden...
William Burroughs - In mijn ogen zijn kunstenaars de echte architecten van verandering, en niet de politieke wetgevers die achteraf verandering doorvoeren.
In mijn ogen zijn kunstenaars de echte architecten van verandering, en niet de politieke wetgevers die achteraf verandering doorvoeren. van : William Burroughs
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest In mijn ogen zijn kunstenaars de echte architecten van verandering, en niet de politieke wetgevers die achteraf verandering doorvoeren.
- William Burroughs Citaten.NET