• William Faulkner Een kunstenaar is een door demonen gedreven wezen. Hij weet niet waarom ze voor hem kiezen en hij heeft het meestal te druk om zich af te vragen waarom.
    Origineel: An artist is a creature driven by demons. He don't know why they choose him and he's usually too busy to wonder why.
    William Faulkner
    Amerikaans schrijver en Nobelprijswinnaar literatuur (1949) 1897-1962
    William Faulkner
    - +
     0
Laden...
William Faulkner - Een kunstenaar is een door demonen gedreven wezen. Hij weet niet waarom ze voor hem kiezen en hij heeft het meestal te druk om zich af te vragen waarom.
Een kunstenaar is een door demonen gedreven wezen. Hij weet niet waarom ze voor hem kiezen en hij heeft het meestal te druk om zich af te vragen waarom. van : William Faulkner
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest Een kunstenaar is een door demonen gedreven wezen. Hij weet niet waarom ze voor hem kiezen en hij heeft het meestal te druk om zich af te vragen waarom.
- William Faulkner Citaten.NET