• William Hazlitt Een gentleman is iemand, die de aanspraken van een anders eigenliefde begrijpt en eerbiedigt en omgekeerd een gelijke behandeling eist.
  Origineel: A gentleman is one who understands and shows every mark of deference to the claims of self-love in others, and exacts it in return from them.
  Bron: The Plain Speaker (1826) On the Look of a Gentleman
  William Hazlitt
  Engels schrijver 1778-1830
  William Hazlitt
  - +
  +3
William Hazlitt - Een gentleman is iemand, die de aanspraken van een anders eigenliefde begrijpt en eerbiedigt en omgekeerd een gelijke behandeling eist.
Een gentleman is iemand, die de aanspraken van een anders eigenliefde begrijpt en eerbiedigt en omgekeerd een gelijke behandeling eist. van : William Hazlitt
X
z-love-hands-sun black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-hands-sun Een gentleman is iemand, die de aanspraken van een anders eigenliefde begrijpt en eerbiedigt en omgekeerd een gelijke behandeling eist.
- William Hazlitt Citaten.NET