• Yehudi Menuhin Om een uitstekende muzikant te zijn, moet je zeer alert zijn op het kleinste detail en bereid zijn om oneindig veel geduld te hebben bij het nastreven van je ideaal. Je hebt absolute controle en professionaliteit nodig.
    Origineel: To be an outstanding musician, you have to be very attentive to the smallest detail and willing to have infinite patience in the pursuit of your ideal. You require absolute control and professionalism.
    Yehudi Menuhin
    Amerikaans/Brits violist, altviolist en dirigent 1916-1999
    Yehudi Menuhin
    - +
    +9
Laden...
Yehudi Menuhin - Om een uitstekende muzikant te zijn, moet je zeer alert zijn op het kleinste detail en bereid zijn om oneindig veel geduld te hebben bij het nastreven van je ideaal. Je hebt absolute controle en professionaliteit nodig.
Om een uitstekende muzikant te zijn, moet je zeer alert zijn op het kleinste detail en bereid zijn om oneindig veel geduld te hebben bij het nastreven van je ideaal. Je hebt absolute controle en professionaliteit nodig. van: Yehudi Menuhin
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Om een uitstekende muzikant te zijn, moet je zeer alert zijn op het kleinste detail en bereid zijn om oneindig veel geduld te hebben bij het nastreven van je ideaal. Je hebt absolute controle en professionaliteit nodig.
- Yehudi Menuhin
Citaten.NET