• Inayat Khan De gedachte heeft zijn geboorte en dood evenals een leven wezen, en het leven van een gedachte is onvergetelijk veel langer dan dat van een levend wezen in het fysieke lichaam.
    Inayat Khan
    Indiaas musicus, schrijver en filosoof 1882-1927
    Inayat Khan
    - +
    +1
Laden...
Inayat Khan - De gedachte heeft zijn geboorte en dood evenals een leven wezen, en het leven van een gedachte is onvergetelijk veel langer dan dat van een levend wezen in het fysieke lichaam.
De gedachte heeft zijn geboorte en dood evenals een leven wezen, en het leven van een gedachte is onvergetelijk veel langer dan dat van een levend wezen in het fysieke lichaam. van : Inayat Khan
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest De gedachte heeft zijn geboorte en dood evenals een leven wezen, en het leven van een gedachte is onvergetelijk veel langer dan dat van een levend wezen in het fysieke lichaam.
- Inayat Khan Citaten.NET