• Joseph Addison Twistredenaars doen mij aan inktvissen denken, die als ze in het nauw gedreven zijn het water om hen heen zwart maken tot ze onzichtbaar worden.
    Origineel: Our disputants put me in mind of the skuttle fish that, when he is unable to extricate himself, blackens the water about him till he becomes invisible.
    Bron: The Spectator no.476
    Joseph Addison
    Engels politicus, schrijver en dichter 1672-1719
    Joseph Addison
    - +
    +1
Laden...
Joseph Addison - Twistredenaars doen mij aan inktvissen denken, die als ze in het nauw gedreven zijn het water om hen heen zwart maken tot ze onzichtbaar worden.
Twistredenaars doen mij aan inktvissen denken, die als ze in het nauw gedreven zijn het water om hen heen zwart maken tot ze onzichtbaar worden. van : Joseph Addison
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad Twistredenaars doen mij aan inktvissen denken, die als ze in het nauw gedreven zijn het water om hen heen zwart maken tot ze onzichtbaar worden.
- Joseph Addison Citaten.NET