• Marcel Proust Vroeger droomde je ervan het hart te veroveren van de vrouw op wie je verliefd was; later kan het besef dat een vrouw je haar hart schenkt volstaan om verliefd op haar te worden.
    Bron: Du côté de chez Swann (1913) 2
    Marcel Proust
    Frans schrijver en criticus 1871-1922
    Marcel Proust
    - +
    +1
Laden...
Marcel Proust - Vroeger droomde je ervan het hart te veroveren van de vrouw op wie je verliefd was; later kan het besef dat een vrouw je haar hart schenkt volstaan om verliefd op haar te worden.
Vroeger droomde je ervan het hart te veroveren van de vrouw op wie je verliefd was; later kan het besef dat een vrouw je haar hart schenkt volstaan om verliefd op haar te worden. van : Marcel Proust
X
z-love-hands-sun black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-hands-sun Vroeger droomde je ervan het hart te veroveren van de vrouw op wie je verliefd was; later kan het besef dat een vrouw je haar hart schenkt volstaan om verliefd op haar te worden.
- Marcel Proust Citaten.NET