• Margaret Drabble Er zijn een aantal schrijvers die te veel hebben geschreven. Er zijn anderen die genoeg hebben geschreven. Er zijn nog anderen die niet genoeg schreven om hun bewonderaars tevreden te stellen, en Jane Austen is er zeker een van.
    Origineel: There are some writers who wrote too much. There are others who wrote enough. There are yet others who wrote nothing like enough to satisfy their admirers, and Jane Austen is certainly one of these.
    Bron: Lady Susan/The Watsons/Sanditon (1974)
    Margaret Drabble
    Engels schrijfster 1939-
    - +
     0
Laden...
Margaret Drabble - Er zijn een aantal schrijvers die te veel hebben geschreven. Er zijn anderen die genoeg hebben geschreven. Er zijn nog anderen die niet genoeg schreven om hun bewonderaars tevreden te stellen, en Jane Austen is er zeker een van.
Er zijn een aantal schrijvers die te veel hebben geschreven. Er zijn anderen die genoeg hebben geschreven. Er zijn nog anderen die niet genoeg schreven om hun bewonderaars tevreden te stellen, en Jane Austen is er zeker een van. van : Margaret Drabble
X
rose-black black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rose-black Er zijn een aantal schrijvers die te veel hebben geschreven. Er zijn anderen die genoeg hebben geschreven. Er zijn nog anderen die niet genoeg schreven om hun bewonderaars tevreden te stellen, en Jane Austen is er zeker een van.
- Margaret Drabble Citaten.NET