• Remco Campert Ik denk dat mensen in alle landen klagen, behalve in landen waar het verboden is te klagen. De Belgen klagen gelaten, ervan overtuigd als ze zijn dat klagen niet helpt.
    Bron: Volkskrant 14 mei 2004
    Remco Campert
    Nederlands letterkundige 1929-2022
    Remco Campert
    - +
    +3
Remco Campert - Ik denk dat mensen in alle landen klagen, behalve in landen waar het verboden is te klagen. De Belgen klagen gelaten, ervan overtuigd als ze zijn dat klagen niet helpt.
Ik denk dat mensen in alle landen klagen, behalve in landen waar het verboden is te klagen. De Belgen klagen gelaten, ervan overtuigd als ze zijn dat klagen niet helpt. van : Remco Campert
X
rain-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rain-drops Ik denk dat mensen in alle landen klagen, behalve in landen waar het verboden is te klagen. De Belgen klagen gelaten, ervan overtuigd als ze zijn dat klagen niet helpt.
- Remco Campert Citaten.NET