• Thomas Sowell Van alle onwetendheid is de onwetendheid van de ontwikkelde mensen het gevaarlijkst. Niet alleen hebben hoogopgeleide mensen waarschijnlijk meer invloed, ze zijn de laatste mensen die vermoeden dat ze niet weten waar ze het over hebben als ze buiten hun beperkte vakgebied komen.
  Origineel: Of all ignorance, the ignorance of the educated is the most dangerous. Not only are educated people likely to have more influence, they are the last people to suspect that they don't know what they are talking about when they go outside their narrow fields.
  Bron: Ever Wonder Why? (2006)
  Thomas Sowell
  Afro-Amerikaans schrijver en econoom 1930-
  Thomas Sowell
  - +
  +1
Thomas Sowell - Van alle onwetendheid is de onwetendheid van de ontwikkelde mensen het gevaarlijkst. Niet alleen hebben hoogopgeleide mensen waarschijnlijk meer invloed, ze zijn de laatste mensen die vermoeden dat ze niet weten waar ze het over hebben als ze buiten hun beperkte vakgebied komen.
Van alle onwetendheid is de onwetendheid van de ontwikkelde mensen het gevaarlijkst. Niet alleen hebben hoogopgeleide mensen waarschijnlijk meer invloed, ze zijn de laatste mensen die vermoeden dat ze niet weten waar ze het over hebben als ze buiten hun beperkte vakgebied komen. van: Thomas Sowell
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Van alle onwetendheid is de onwetendheid van de ontwikkelde mensen het gevaarlijkst. Niet alleen hebben hoogopgeleide mensen waarschijnlijk meer invloed, ze zijn de laatste mensen die vermoeden dat ze niet weten waar ze het over hebben als ze buiten hun beperkte vakgebied komen.
- Thomas Sowell
Citaten.NET