• Charles Augustin Sainte-Beuve De glimlach is het meest delicate en gevoelige teken van het onderscheid en kwaliteit van de geest. Monsieur Mole vertelde me dat de twee mooiste en meest charmante glimlachen die hij gezien had die van Napoleon en Chateaubriand waren.
    Origineel: Le sourire est le signe le plus délicat et le plus sensible de la distinction et de la qualité de l'esprit. M. Molé me disait que les deux plus fins et charmants sourires qu'il eût vus étaient celui de Napoléon et celui de Chateaubriand
    Bron: Mes poisons
    Charles Augustin Sainte-Beuve
    Frans schrijver en criticus 1804-1869
    Charles Augustin Sainte-Beuve
    - +
    +2
Laden...
Charles Augustin Sainte-Beuve - De glimlach is het meest delicate en gevoelige teken van het onderscheid en kwaliteit van de geest. Monsieur Mole vertelde me dat de twee mooiste en meest charmante glimlachen die hij gezien had die van Napoleon en Chateaubriand waren.
De glimlach is het meest delicate en gevoelige teken van het onderscheid en kwaliteit van de geest. Monsieur Mole vertelde me dat de twee mooiste en meest charmante glimlachen die hij gezien had die van Napoleon en Chateaubriand waren. van: Charles Augustin Sainte-Beuve
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
De glimlach is het meest delicate en gevoelige teken van het onderscheid en kwaliteit van de geest. Monsieur Mole vertelde me dat de twee mooiste en meest charmante glimlachen die hij gezien had die van Napoleon en Chateaubriand waren.
- Charles Augustin Sainte-Beuve
Citaten.NET