• John Banville Mijn hele leven heb ik gelogen. Ik loog om te ontsnappen, ik loog om bemind te worden, ik loog voor een plek en macht; ik loog om het liegen. Het was een manier van leven.
  Origineel: All my life I have lied. I lied to escape, I lied to be loved, I lied for placement and power; I lied to lie. It was a way of living.
  Bron: Shroud (2002)
  John Banville
  Ierse schrijver 1945-
  John Banville
  - +
  +1
Laden...
John Banville - Mijn hele leven heb ik gelogen. Ik loog om te ontsnappen, ik loog om bemind te worden, ik loog voor een plek en macht; ik loog om het liegen. Het was een manier van leven.
Mijn hele leven heb ik gelogen. Ik loog om te ontsnappen, ik loog om bemind te worden, ik loog voor een plek en macht; ik loog om het liegen. Het was een manier van leven. van : John Banville
X
hills-sunrise black-road forest lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
hills-sunrise Mijn hele leven heb ik gelogen. Ik loog om te ontsnappen, ik loog om bemind te worden, ik loog voor een plek en macht; ik loog om het liegen. Het was een manier van leven.
- John Banville Citaten.NET