• Joyce Carol Oates Als ik echt betrokken ben of aan het eind van een roman kom, kan ik wel tot tien uur per dag schrijven. Op die momenten is het alsof ik een brief aan iemand schrijf waar ik enorm verliefd op ben.
    Origineel: When I'm really involved or getting towards the end of a novel, I can write for up to ten hours a day. At those times, it's as though I'm writing a letter to someone I'm desperately in love with.
    Joyce Carol Oates
    Amerikaans schrijfster 1938-
    - +
    +1
Laden...
Joyce Carol Oates - Als ik echt betrokken ben of aan het eind van een roman kom, kan ik wel tot tien uur per dag schrijven. Op die momenten is het alsof ik een brief aan iemand schrijf waar ik enorm verliefd op ben.
Als ik echt betrokken ben of aan het eind van een roman kom, kan ik wel tot tien uur per dag schrijven. Op die momenten is het alsof ik een brief aan iemand schrijf waar ik enorm verliefd op ben. van : Joyce Carol Oates
X
z-love-parijs black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-parijs Als ik echt betrokken ben of aan het eind van een roman kom, kan ik wel tot tien uur per dag schrijven. Op die momenten is het alsof ik een brief aan iemand schrijf waar ik enorm verliefd op ben.
- Joyce Carol Oates Citaten.NET