• Novalis Het lijkt voor de mens alsof hij in gesprek is en dat een onbekend spiritueel wezen hem op wonderbaarlijke wijze de meest voor de hand liggende gedachten laat ontwikkelen.
    Origineel: Es dünkt dem Menschen, als sei er in einem Gespräch begriffen, und irgendein unbekanntes, geistiges Wesen veranlasse ihn auf eine wunderbare Weise zur Entwicklung der evidentesten Gedanken.
    Bron: Fragmente. Erste, vollständig geordnete Ausgabe hg. von Ernst Kamnitzer, Dresden 1929. Magische Philosophie
    Novalis
    Duits dichter en schrijver (ps. van Georg van Hardenberg) 1772-1801
    - +
     0
Laden...
Novalis - Het lijkt voor de mens alsof hij in gesprek is en dat een onbekend spiritueel wezen hem op wonderbaarlijke wijze de meest voor de hand liggende gedachten laat ontwikkelen.
Het lijkt voor de mens alsof hij in gesprek is en dat een onbekend spiritueel wezen hem op wonderbaarlijke wijze de meest voor de hand liggende gedachten laat ontwikkelen. van : Novalis
X
rose-black black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rose-black Het lijkt voor de mens alsof hij in gesprek is en dat een onbekend spiritueel wezen hem op wonderbaarlijke wijze de meest voor de hand liggende gedachten laat ontwikkelen.
- Novalis Citaten.NET