• Rebecca West Zelf ben ik er nooit achter gekomen wat feminisme precies is: ik weet alleen dat mensen mij een feministe noemen wanneer ik gevoelens uit die me onderscheiden van een deurmat, of van een prostituee.
    Origineel: I myself have never been able to find out precisely what feminism is: I only know that people call me a feminist whenever I express sentiments that differentiate me from a doormat, or a prostitute.
    Bron: The Clarion 14-11-1913
    Rebecca West
    Brits schrijfster en journaliste (ps. van Cicily Isabel Fairfield) 1892-1983
    Rebecca West
    - +
     0
Laden...
Rebecca West - Zelf ben ik er nooit achter gekomen wat feminisme precies is: ik weet alleen dat mensen mij een feministe noemen wanneer ik gevoelens uit die me onderscheiden van een deurmat, of van een prostituee.
Zelf ben ik er nooit achter gekomen wat feminisme precies is: ik weet alleen dat mensen mij een feministe noemen wanneer ik gevoelens uit die me onderscheiden van een deurmat, of van een prostituee. van: Rebecca West
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Zelf ben ik er nooit achter gekomen wat feminisme precies is: ik weet alleen dat mensen mij een feministe noemen wanneer ik gevoelens uit die me onderscheiden van een deurmat, of van een prostituee.
- Rebecca West
Citaten.NET