• Theodor Fontane Mensen die ergens zeker van zijn, zijn niet mijn kameraden; niets is zeker, zelfs niet als het gaat om morele kwesties en houdingen, en zeker niet als het gaat om zogenaamde feiten.
    Origineel: Personen, denen irgendetwas feststeht, sind keine Genossen für mich; nichts steht fest, auch nicht einmal in Moral- und Gesinnungsfragen und am wenigsten in sogenannten Tatsachen.
    Bron: Briefe. An Georg Friedlaender, 7. November 1893
    Theodor Fontane
    Duits schrijver 1819-1898
    - +
     0
Laden...
Theodor Fontane - Mensen die ergens zeker van zijn, zijn niet mijn kameraden; niets is zeker, zelfs niet als het gaat om morele kwesties en houdingen, en zeker niet als het gaat om zogenaamde feiten.
Mensen die ergens zeker van zijn, zijn niet mijn kameraden; niets is zeker, zelfs niet als het gaat om morele kwesties en houdingen, en zeker niet als het gaat om zogenaamde feiten. van : Theodor Fontane
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad Mensen die ergens zeker van zijn, zijn niet mijn kameraden; niets is zeker, zelfs niet als het gaat om morele kwesties en houdingen, en zeker niet als het gaat om zogenaamde feiten.
- Theodor Fontane Citaten.NET