• Theognis van Megara Iedereen die goede daden aan de goddelozen betoont, krijgt ondankbaarheid als beloning, alsof hij zaden in de schuimende vloed wil strooien.
    Origineel: Wer Wohltaten den Schlechten erzeigt, hat zum Lohne den Undank, Wie wenn Samen er streu’n wollt’ in die schäumende Flut.
    Bron: Elegien. Deutsch im Versmaße der Urschriften, übersetzt von Dr. Wilhelm Binder, Stuttgart 1859. V. 105-108
    Theognis van Megara
    Grieks dichter 6e eeuw v. Chr.
    - +
     0
Laden...
Theognis van Megara - Iedereen die goede daden aan de goddelozen betoont, krijgt ondankbaarheid als beloning, alsof hij zaden in de schuimende vloed wil strooien.
Iedereen die goede daden aan de goddelozen betoont, krijgt ondankbaarheid als beloning, alsof hij zaden in de schuimende vloed wil strooien. van : Theognis van Megara
X
rose-black black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rose-black Iedereen die goede daden aan de goddelozen betoont, krijgt ondankbaarheid als beloning, alsof hij zaden in de schuimende vloed wil strooien.
- Theognis van Megara Citaten.NET