• Thomas Sowell Of Barack Obama nu gewoon incompetent is als president of een verborgen agenda heeft om dit land in binnen- en buitenland te ondermijnen, hij heeft bijna alles wat hij nodig heeft om Amerika te kunnen verwoesten, inclusief een dwaas als vice-president.
  Origineel: Whether Barack Obama is simply incompetent as president or has some hidden agenda to undermine this country, at home and abroad, he has nearly everything he needs to ruin America, including a fool for a vice president.
  Thomas Sowell
  Afro-Amerikaans schrijver en econoom 1930-
  Thomas Sowell
  - +
  +1
Laden...
Thomas Sowell - Of Barack Obama nu gewoon incompetent is als president of een verborgen agenda heeft om dit land in binnen- en buitenland te ondermijnen, hij heeft bijna alles wat hij nodig heeft om Amerika te kunnen verwoesten, inclusief een dwaas als vice-president.
Of Barack Obama nu gewoon incompetent is als president of een verborgen agenda heeft om dit land in binnen- en buitenland te ondermijnen, hij heeft bijna alles wat hij nodig heeft om Amerika te kunnen verwoesten, inclusief een dwaas als vice-president. van: Thomas Sowell
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Of Barack Obama nu gewoon incompetent is als president of een verborgen agenda heeft om dit land in binnen- en buitenland te ondermijnen, hij heeft bijna alles wat hij nodig heeft om Amerika te kunnen verwoesten, inclusief een dwaas als vice-president.
- Thomas Sowell
Citaten.NET